Wat is de manier om de gebruikersnaam van het Google-account gemakkelijk op te halen?

Google is de naam die in de geest van miljoenen gebruikers opduikt wanneer ze de neiging hebben om elke tweede applicatie of service te openen. Door de aanwezigheid van verschillende applicaties wordt het moeilijk voor de gebruikers om alle informatie over hun accounts te onthouden. In dit stukje informatie leert u de eenvoudigste methode om de gebruikersnaam van dit account terug te krijgen, aangezien deze specifieke vraag zo nu en dan door een groot aantal gebruikers wordt gevraagd. Het is raadzaam om deze blog te blijven lezen of u kunt ook het Bellen google voor het geval u zich ook zorgen maakt over een of andere bezorgdheid met betrekking tot hetzelfde account.

De stappen die moeten worden gekozen om de gebruikersnaam van het hierboven gecatalogiseerde account te herstellen, worden hieronder besproken: -

  • Het allereerste dat u hoeft te doen, is naar de aanmeldingspagina van het account gaan en op 'hulp nodig?' Klikken. optie aanwezig onder het inlogveld.
  • Tik nu op de vind mijn account-optie en kies uw herstel-e-mailadres of voer uw telefoonnummer in om een ​​beveiligingscode te krijgen.
  • Zorg ervoor dat u uw naam typt en het vakje voor de optie "Ik ben geen robot" aanvinkt, gevolgd door de door u gemaakte wijzigingen door te geven.
  • Uiteindelijk krijgt u een sms-bericht met uw gebruikersnaam. Van daaruit kunt u snel inloggen op uw account.

Dit zijn de toppen die moeten worden gevolgd door elke persoon die de gebruikersnaam van zijn of haar account wil herstellen. Mocht u na het volgen van deze stappen toch geen bevredigend resultaat kunnen krijgen, dan hoeft u alleen maar zo snel mogelijk het nummer van Contact google Nederland te bellen. U kunt ons bereiken via live-chats, e-mails en telefoontjes volgens uw voorkeur voor comfortzone. Het begrijpen van de urgentie van de situatie en de waarde van uw tijd is onze taak.Daarom behandelen we uw bezorgdheid altijd als onze hoogste prioriteit.


Comments

Popular posts from this blog

Hoe direct het nummer van de Google Customer Care Helpline bereiken?

Eenvoudige stappen voor het oplossen van synchronisatiefouten met Google-accounts

Hoe te handelen wanneer u de gebruikersnaam van uw Google-account vergeet?