Het repareren van een Google-account maakt geen verbinding met Microsoft Cloud

Google is een account met de hoogste positie omdat geen enkel ander account toestemming geeft voor toegang tot verschillende apps of services in de wereld die veel nodig zijn om verschillende belangrijke taken uit te voeren. Het is echter heel normaal om fouten en bugs tegen te komen in een specifiek account. Laten we eerst wat duidelijkheid scheppen over de uitweg voor een dergelijke zorg, namelijk de situatie waarin uw account geen verbinding kan maken met de Microsoft-cloud vanwege verkeerde Gmail-instellingen. Als u zich zorgen maakt over dit probleem of een ander probleem in verband met dit account, neem dan gerust contact op met de experts door het Google telefoonnummer te bellen, afhankelijk van uw gemak en voorkeur.

De stappen die moeten worden ondernomen om de bovengenoemde fout te herstellen, worden hieronder beschreven: -

  • De belangrijkste stap die u moet nemen, is het inschakelen van de IMAP-optie door instellingen te selecteren en vervolgens doorsturen en het tabblad IMAP/POP.
  • Zorg er ook voor dat u SMTP en andere instellingen in uw e-mailclient wijzigt en schakel vervolgens mappen in door het tabblad "Labels" te kiezen.
  • Vergeet niet om e-mails voor Windows 10 te vernieuwen door op de vernieuwingsknop in de URL-balk van uw browser te tikken.

Dit zijn de suggesties of richtlijnen die moeten worden gevolgd om het probleem uit de vorige regels uit de wereld te helpen. Als u meer begeleiding wilt in verband met een of andere storing in dit account, moet u op zijn vroegst het nummer van Google Nummer. Ons team van ervaren en gecertificeerde technici zal u de onmiddellijke en onmiddellijke hulp bieden om de mogelijke oplossingen te bieden met betrekking tot alle vragen die in uw account voorkomen. Het is onze taak om de urgentie van de situatie en de waarde van uw tijd te begrijpen. Daarom behandelen we uw bezorgdheid als onze hoogste prioriteit zonder ons te concentreren op het maken van winst of winst uit zulke moeilijke situaties van u. U kunt ons benaderen via live chats, e-mails en telefoontjes volgens uw comfortzone en dat ook zonder aarzelen.


Comments

Popular posts from this blog

Hoe direct het nummer van de Google Customer Care Helpline bereiken?

Eenvoudige stappen voor het oplossen van synchronisatiefouten met Google-accounts

Hoe te handelen wanneer u de gebruikersnaam van uw Google-account vergeet?